Når fuglene slår sig ned på bygninger, skades de af den massive fugt- og syrepåvirkning. Beboerne udsættes for støjgener og smittefare, turister finder andre steder og restaurationer mister omsætning.

Ødelæggelser for millioner af kroner kan undgås med RubberGuard Bird-Stop®

Måger, duer og andre fugle laver hvert år skader på bygninger for millioner af kroner, så der er et stort behov for en effektiv og økonomisk løsning på at holde fuglene på afstand.

RubberGuard Bird-Stop® er er en ny og revolutionerende løsning på at holde fuglene væk. Den virker, har god økonomi og den skæmmer ikke bygningen.

Bird-Stop® kan monteres på enhver bygning, og den har lang levetid.

RubberGuard Bird-Stop® forhindrer fuglene i at slå sig ned

RubberGuard Bird-Stop® er et unikt produkt bestående af elektrisk ledende gummi tråd med  fortinnede kobberledere, der sikrer konstant og pålidelig strømføring.

Bird-Stop® monteres, hvor fuglene opholder sig. Når fuglen lander og berører tråden, får den et svagt elektrisk stød, som får den til at flyve væk. Tests har vist, at fugle oftest helt undlader at slå sig ned, da de på afstand er i stand til at registrere strømmen.

RubberGuard Bird-Stop® redder børn i børnehave fra aggressive måger

En børnehave i Horsens var i længere tid plaget af så aggressive måger, at det var et problem for børnene at opholde sig udenfor. Derfor blev Bird Stop® Fuglesikring monteret og det løste problemet.

Afdelingsleder Flemming Larsen, Horsens Kommune udtaler: ”Tilbagemeldingen fra de ansatte på institutionen i Horsens, som har fået opsat Bird Stop, er positive. Bird Stop er således blevet et kærkomment supplement til at bekæmpe mågeproblemerne”.

RubberGuard fencing
Egenskaber for RubberGuard Bird-Stop

Stabil spænding

Spændingstabet er minimalt, selv over store afstande, uanset om der er vegetation omkring tråden.

Kortslutter ikke

Den unikke opfindelse af strømførende gumme ilagt kobbertråde gør hegnet upåvirkelig af vind, vejr og vand.

Minimal vedligeholdelse og lang levetid

Hegnet er vind-, vejr- og UV-bestandigt og fungerer fra -30gr. til +80gr. Levetiden er testet af Teknologisk Institut til min. 20 år.

Miljøvenlig

RubberGuard Wire ruster ikke og afgiver ikke metaller til omgivelserne.

Let at montere

RubberGuard Wire kan monteres på eksisterende trådholdere, og den kan let rulles op og genbruges.

Dyrevenligt

RubberGuard Wire kan ikke skade dyr, modsat traditionel hegnstråd.