Hesteejere og -opdrættere ønsker et sikkert og dyrevenligt hegn med lang levetid, som ikke kræver mange timers vedligeholdelse eller koster en formue. Det traditionelle elektriske trådhegn kræver jævnlig kontrol af vegetation under hegnet, der er risiko for benskader, og så har det kort levetid. RubberGuard Wire er den moderne dyrevenlige og økonomiske løsning.

Dansk opfindelse baseret på praktisk erfaring

RubberGuard Fencing er en elektrisk ledende gummi wire med kobbertråde i midten. Den er opfundet af Simon Thorkelin, da han ikke kunne finde nogen effektiv og dyrevenlig hegnstråd på markedet til sine heste.

RubberGuard Fencing opfylder kravene til elektrisk hegning af hestefolde. Det skal fungere hver dag, også når det regner eller sner, eller der vokser planter op omkring hegnstråden. Det skal være dyrevenligt – ikke noget med benskader på føl eller voksne heste, og det skal være let at montere og have lang levetid.

Minimal vedligeholdelse og lang levetid

RubberGuard Fencing fungerer upåvirket af vådt græs eller anden vegetation. Tråden skærer sig ikke ind i hestenes ben som traditionel hegnstråd. RubberGuard Fencing kan let monteres på almindelige holdere til hegnstråd, og den har en levetid på op til 20 år. I tillæg hertil kan den let rulles op igen og flyttes til en anden fold.

Foldhegnet med RubberGuard Fencing kan uden problemer installeres i fugtige områder, og der spares masser af timer med buskrydderen, da vegetation ikke påvirker funktionen af det elektriske hegn.

Kontakt os for rådgivning om, hvordan du kan få et sikkert og dyrevenligt elektrisk hegn med lang levetid.

RubberGuard fencing
Egenskaber for RubberGuard Fencing

Stabil spænding

Spændingstabet er minimalt, selv over store afstande, uanset om der er vegetation omkring tråden.

Kortslutter ikke

Den unikke opfindelse af strømførende gumme ilagt kobbertråde gør hegnet upåvirkelig af vind, vejr og vand.

Minimal vedligeholdelse og lang levetid

Hegnet er vind-, vejr- og UV-betandigt og fungerer fra -30gr. til +80gr. Levetiden er testet af Teknologisk Institut til min. 20 år.

Miljøvenlig

RubberGuard Wire ruster ikke og afgiver ikke metaller til omgivelserne.

Let at montere

RubberGuard Wire kan monteres på eksisterende trådholdere, og den kan let rulles op og genbruges.

Dyrevenligt

RubberGuard Wire kan ikke skade dyr, modsat traditionel hegnstråd.