Der er mange fordele ved at skifte traditionelle hegnsløsninger ud med RubberGuard Fencing tråden. Både i konventionelle opdræt, men også i mere særprægede og krævende besætninger som f.eks. ved opdræt af diverse vildt eller opdræt af visse dyrearter, der ikke traditionelt holdes som husdyr i Danmark: hjortedyr, ræve, fjervildt og strudsefugle. Men også hverdagen med opdræt af fasankyllinger, ænder og gæs kan optimeres ved brug af RuberGuard Fencing.

Tråden er upåvirkelig af vegetation og holder spændingen ligegyldigt om tråden vikles ind i græs, går igennem sumpede områder eller udsættes for voldsomme temperaturudsvingninger.

Det er derfor muligt at holde styr på selv meget små værdier – såsom fasankyllinger – da tråden kan lægges helt tæt på jorden og stadig yde optimalt. Et af de helt unikke egenskaber ved RubberGuard tråden er netop dets evne til at lede strøm på trods af forhindringer såsom vegetation. Tråden kan sågar ledes igennem vand, uden at strømmen svigter. Det sparer tid og penge på vedligehold, og giver mange muligheder for at løse udfordringerne med indhegning af små og/eller indhegningsmæssigt krævende dyr.

Fleksibilitet

RubberGuard tråden kan monteres på traditionelle isolatorer og hegnspæle og fungerer i de fleste tilfælde med den allerede igangværende energizer. Det er derfor meget lidt krævende at omstille sin drift til denne hegnsløsning.
Tråden er meget nem at opsætte og kan uden problemer rulles sammen og flyttes til et nyt område. Det giver derfor fleksibilitet og kan give en stor besparrelse på den lange bane.

Når sikkerhed er dyrevelfærd

Denne hegnstråd er revolutionerende i sine egenskaber, da effektivitet, god økonomi, sund fornuft og sikkerhed for mennesker og dyr går hånd i hånd.
Brugere af Rubber Guard Fencing har sparret mange penge på vedligehold, mindsket tab af aktiver enten ved skader eller angreb udefra og oplevet tilfredsheden ved at bruge et produkt der er miljøvenligt.

RubberGuard Fencing er fremstillet af strømførende gummi med tråde af fortinnede kobbertråde. Dyrene fornemmer strømmen uden at komme i nærkontakt med tråden, men skulle uheldet være ude, og et dyr bliver viklet ind i tråden enten i leg eller flugt, da brydes tråden ved en belastning på 40 kg.

RubberGuard fencing
Egenskaber for RubberGuard Bird-Stop

Stabil spænding

Spændingstabet er minimalt, selv over store afstande, uanset om der er vegetation omkring tråden.

Kortslutter ikke

Den unikke opfindelse af strømførende gumme ilagt kobbertråde gør hegnet upåvirkelig af vind, vejr og vand.

Minimal vedligeholdelse og lang levetid

Hegnet er vind-, vejr- og UV-bestandigt og fungerer fra -30gr. til +80gr. Levetiden er testet af Teknologisk Institut til min. 20 år.

Miljøvenlig

RubberGuard Wire ruster ikke og afgiver ikke metaller til omgivelserne.

Let at montere

RubberGuard Wire kan monteres på eksisterende trådholdere, og den kan let rulles op og genbruges.

Dyrevenligt

RubberGuard Wire kan ikke skade dyr, modsat traditionel hegnstråd.